top of page
Vita Plena Calea Femeii Andreea Tanasoaica.png

Vita Plena

Proces 1-1 de Activare Feminină

Pentru orice femeie care vrea să trăiască plenar. În frumusețe, vitalitate, încredere, creativitate, senzualitate, armonie.

Deschid un spațiu de conexiune directă cu Feminitatea Sacră, din care poți vindeca/debloca/accesa/activa orice ai nevoie.

Te reconectezi la Tine, la sufletul tău și puterea ta. Te cunoști intim și te renaști. 

Vii cu blocajele, neputințele și credințele de care ți-e greu să scapi și ceea ce vrei să creezi în viața ta. Și te ghidez să respiri prin ele, să eliberezi și transformi.

Poți să încerci o sesiune-portal sau să îți asumi întreg procesul care durează între 3-6 luni.

Metoda de lucru este adaptată pentru tine și poate cuprinde: meditație profundă, călătorie cu toba șamanică sau alte instrumente, tehnici din yoga sau taoism, tehnici de respirație. Există posibilitatea de a lucra fizic în Brașov sau online.

Femeie, vino dacă îți dorești:
*să fii creatoarea propriei vieți

*să fii prezentă în corpul tău
*să radiezi de frumusețe și să știi asta
*să îți trezești energia vitală sexuală și să știi cum să lucrezi cu ea, cum să o conduci prin corp și să creezi din ea

*să îți iubești natura feminină, pântecul, vagina, sângele și să-ți cunoști misterele

*să fii stăpâna emoțiilor tale
*să-ți deschizi inima și corpul spre parteneriat în iubire cu masculinul

*să fii în uniune cu esența ființei tale, în intimitate cu sufletul tău

Activarea Feminină Sacră este un proces plin de grație.

În momentul în care mintea, inima și pântecul sunt activate și deschise față de Divinul Feminin, ceva magic se petrece. E ca o sămânță care răsare și înflorește în timp, în sol fertil. Și îți poate transforma viața în modul cel mai blând și mai potrivit sau cel mai furtunos și neașteptat. Îți poți regăsi suflul pe care nici nu știai că l-ai pierdut, îți poți regăsi intuiția și puterea de a-ți crea viața prin intenție. Îți poți regăsi corpul de femeie, cu ciclicitatea, sensibilitatea și înțelepciunea ei, cu fertilitatea, plăcerea și misterul ei. Îți poți regăsi dragostea deplină față de Masculin, dorința și putința de a-l iubi, de a trăi în parteneriat. Îți poți regăsi creativitatea, inspirația artistică, dibăcia mâinilor, intuiția plantelor, gustul merindelor. Îți poți activa maternitatea, mai întâi față de tine. Poți să întinerești, să radiezi, să fii frumoasă și să știi asta în fiecare celulă.

Sol fertil înseamnă muncă dedicată și continuă. Doar că, poate pentru prima dată, muncești la tine. 

Deschiderea e primul pas, iar activarea e portalul. Drumul ce îl mergi, nu-l poate merge nimeni pentru tine. Eu te pot doar însoți și îndruma. Urmezi practica, înveți tehnici, meditații, lucrezi, cureți, vindeci, transmuți, te așezi iar și iar față în față cu Tine. Iar la fiecare pas, rămâi atentă, curioasă, loială adevărului viu în tine.

După un timp, integrezi și devine un mod de a trăi, știi să faci asta singură și e din ce în ce mai frumos, mai curgător, mai magic. Aici se încheie procesul. Ușor nu e, să nu te aștepți la asta. Feminitatea nu e doar inocență, grație și intuiție. Feminitatea e și furtună, naștere, moarte. E acceptarea si cuprinderea a tot ceea ce e. Și uneori te tăvălești, iar alteori plutești. Ca în viață. Doar că e o viață asumată și intensă. 

Vita Plena e un program dedicat bunăstării tale în viața de zi cu zi. 

Maria Magdalena.png

Îmi doresc

Manifestă-ți dorința, iar eu te voi contacta pentru o discuție liberă de 15 minute despre cum te pot susține.

Thanks for submitting!

bottom of page