top of page
Amia.jpeg

Bine ai venit! Eu sunt Amia Rosa

ghidez femei spre reconectare la natura feminină

Am avut dintotdeauna interesul pentru spiritualitate, deși nu cunoșteam conceptul. Am fost un bebeluș neobișnuit de liniștit, dormeam în pace toată ziua, în copilărie visam recurent că zbor și levitez, în adolescență scriam despre vieți anterioare fără să-mi fi spus cineva vreodată că așa ceva ar exista și aveam momente de liniște totală. Citeam, studiam în ritmul meu, dar păstram o minte analitică.

După câțiva ani în corporație, dând totul, am ajuns epuizată în burnout și am înțeles că succesul în felul în care oamenii din jur îl defineau, era pentru mine o iluzie, o capcană în care mă sufocam. Eram într-un avion, citeam Siddartha de Herman Hesse, când mi-am auzit parcă sufletul spunându-mi clar și raspicat să plec în Thailanda. De ce, cum - n-am întrebat nimic, doar am făcut. A fost atât de direct, atât de clar, atât de familiară vocea sufletului, încât n-a fost loc de întrebări. Așa a început drumul conștient.

În Asia am fost ghidată de bucuria interioară către o școală de yoga tradițională, meditație, vindecare holistică și tantra, unde am rămas timp de un an. Am ajuns acolo cu vederea încețoșată, capul plin de gânduri pe care eu le numeam roiul de albine, corpul încărcat, rigid și palpitații la inimă care nu aveau nici o cauză medicală. După prima lună, eram deja alt om. M-am regăsit într-o comunitate unde se vorbea despre suflet și asta a făcut un click puternic în inima mea. Mi-am dat seama că spiritualitatea era bucata care îmi lipsise și de care îmi fusese atâta dor.

De acolo a urmat o cale lungă de transformări, înțelegeri și cunoașteri, mai întâi teoretice, apoi practice în corp. Yoga, tantra, metafizică, feminitate, meditație. Am descoperit un nou nivel de sănătate fizică, mentală, emoțională și sufletească. Am devenit prioritatea mea, am investit și investesc constant nenumărate ore în dezvoltarea mea. 


Înapoi în România, am descoperit drumul șamanic care a deschis o lume nouă, de mii și milioane de ori mai vindecătoare decât ce trăisem vreodată. Am murit și renăscut de nenumărate ori în fața focului sacru.

În timp, am simțit că transformarea mea a înflorit la un nivel la care mi se cerea să-mi împărtășesc darurile. Am văzut transformări fabuloase și mi-a bucurat inima. 


După ce mi-am dat voie să strâng femei în cerc sacru de inițiere și vindecare și m-am lăsat văzută, ceva neobișnuit s-a întâmplat. Mi s-a arătat misiunea mea pe pământ în viața asta. De unde mă trag și de ce am venit.


Am văzut o linie de femei, începută o dată cu Pachamama, zeița fertilității în Peru, care la momentul ascensiunii a ales să devină una cu pământul, cu dealurile și văile. Din conștiința ei a pornit o linie de femei cu menirea să eleveze conștiința feminină pe pământ, să susțină femeile, să le trezească, să le învețe, să le ajute, să le iubească. De la soții, la maici, la educatoare, doule, moașe și medici, până la preotese și linia Magdalenelor. Și tot așa, până în zilele noastre. Le-am văzut ca o linie de lumină, înconjurând lumea în timp și în spațiu, lăsând o cale de urmat.

Am văzut că mă trag din această linie de femei.

Pentru mine revelația asta a explicat întrebări pe care le aveam de toată viața și la care nu-mi putuse nimeni răspunde. Am înțeles cum se legaseră experiențele mele până în acel moment în care se arătase totul atât de clar. Am înțeles cât de multă înțelepciune îmi este accesibilă și cât de multe pot face.

Și am fondat proiectul Calea Femeii.

Am dezvoltat o modalitate unică de lucru, prin ritual sacru de inițiere, meditație profundă în conexiunea directă cu sursa, călătorie cu toba șamanică, tehnici din yoga, tantra și taoism.

Am identificat două căi pe care îndrum femeile ce simt chemarea să lucreze cu mine:
* Vita Plena: calea femeii ce își dorește să trăiască plenar
* Rosa Mystica: calea femeii inițiate, a preotesei ce susține alte femei și lucrează pentru întreg

Sunt în serviciul feminității și a vieții trăite cu toată bucuria, cu toată exaltarea, încântarea și radianța, acceptând tot ceea ce este, iubind viața cu totul.

Sunt fericită și onorată să fac munca asta. Nu mi-aș fi putut vreodată închipui o muncă mai frumoasă, mai înălțătoare și mai potrivită pentru inima mea. O fac din iubire și devotament.

Abia aștept să dansăm împreună.

rose-watercolor-illustration.jpeg

ești aici cu un motiv

Legenda spune că Esența Feminină s-a întrupat pe pământ sub forma zeiței Pachamama. La momentul ascensiunii, ea a ales să devină una cu Pământul. În Peru oamenii venerează dealurile, văile, râurile ca pe conștiința zeiței Pacha Mama.

Din această conștiință s-a născut o linie de femei a căror misiune viață după viață este să eleveze conștiința feminină pe pământ.


Calea Trandafirului este Misiunea Activării Feminității Divine

în Fiecare Femeie de pe Pământ.


Darul Frumuseții, Grației și a Creației.


Este calea liniei de femei care a pornit o dată cu Pachamama.


Este calea Mariei Magdalena.


Este Calea Femeii.

Calea Femeii este pentru fiecare femeie care alege să se iubească, să-și recapete puterea creatoare, să redescopere ce înseamnă să fii Femeie pe Pământ.

Ești aici. Ceva te-a adus.

Calea Femeii e și pentru tine.

bottom of page