top of page

vin., 04 nov.

|

Eveniment Online

Întinerire cu Amia Rosa

Tu crezi că e posibil să întinerești? Vino la eveniment și descoperă în ce fel corpul se regenerează și revitalizează. Experimentează meditația întineririi și află despre programul InYouth.

Nu mai este posibilă înregistrarea
Vezi alte evenimente
Întinerire cu Amia Rosa
Întinerire cu Amia Rosa

Data și Locația

04 nov. 2022, 19:00

Eveniment Online

Despre eveniment

Ai vrea să întineresti, dacă ai putea crede că ar fi posibil? Ai vrea să te iubești plenar, în fiecare celulă, atât de profund încât corpul tău să radieze de sănătate și bucurie? Ai vrea să te odihnești în pulsul vieții și să permiți Mamei Pământ să te hrănească, regenereze, revitalizeze? 

E posibil. Hai să descoperim împreună!

Întotdeauna am arătat mai tânără decât vârsta mea, oamenii mi-au ghicit vârsta cu 10 ani în minus, mi s-a cerut buletinul sau am fost confundată cu o studentă. Pentru mine a fost mereu o normalitate să arăt tânără.

La 30 de ani, am simțit că s-a produs o schimbare în corp și ușor ușor parcă începea un proces de îmbătrânire. Acela a fost momentul în care m-am întrebat de ce îmbătrânim, cum se produce acest proces, ce îl determină și dacă e sau nu inevitabil.

Corpul se regenerează constant, celule mor și noi celule se nasc; sângele, pielea, chiar și oasele se renegerează, primim un corp nou mereu - pe calapodul oferit de minte.

Căutând și mai mult, am aflat că există chiar un proces de întinerire care se produce la nivelul ADN-ului pentru descoperirea căruia s-a primit un premiu Nobel în urmă cu câțiva ani. Deci întinerirea este posibilă.

Te invit la workshop pentru:

  • a descoperi mai multe despre regenerarea celulară
  • a afla despre InYouth - programul meu online de întinerire care începe în curând
  • a experimenta o meditație de relaxare profundă și întinerire

Online pe zoom, vineri 04 noiembrie, ora 19:00

Înscrie-te pentru a primi linkul de conectare. Ne vedem curând. Abia aștept să te cunosc! 💖

Share

Amia.jpeg

Amia Rosa

Amia Rosa este ghid de feminitate și instructor de yoga și meditație. A făcut formarea de Tantra și Hatha Yoga în Asia, Thailanda. În ultimii patru ani, a ghidat sute de oameni în procese de meditație, respirație, yoga și feminitate. 
 

Menirea ei este susținerea femeilor spre împlinire. Se trage dintr-o linie de femei care, sub îndrumarea Mariei Magdalena și Pachamama, elevează conștiința feminină pe Pământ. A explorat ani de zile, simțind chemarea drumului, lucrând cu sine spre reîntregire și a ales să dea mai departe darul primit. Din serviciu pentru feminitate și viață traită în plenitudine, a fondat proiectul caleafemeii.ro

Ne reamintim ca suntem elementul creeator al acestui univers minunat si intelegem puterea vindecarii prin pintec 

Si acum cind va scriu, imi dau lacrimile  de atita iubire ce simt si de atita frumusete cit am vazut  🙏🕊️

Andreea

Multumesc Amia pentru acest portal. A fost foarte hranitor pentru suflet si mai ales o etapa importanta din calatoria de a onora femeia din mine.

Valentina

Draga mea, o sa impartasesc cateva lucruri pe care le-am invatat de la tine sau lucrand cu tine: sa fii femeie nu inseamna sa fii slab, poti sa ai putere si cunoastere. Pentru mine ai avut mereu un cuvant de incurajare, mi-ai aratat blandete.  Te iubesc si iti multumesc 😘

Aranka

A fost magie pura! Conexiune cu alt nivel al existentei mele pe Pamant! ❤

Aurora

Am văzut exact ce mecanism complex este omul și cât de frumos poate sa curgă divinul prin noi. Am atins niște stări impresionante, în energia preotesei.

Carmen

A fost prima experiență de acest fel pentru mine și mă bucur că această inițiere a fost împreună cu Amia. Am primit și am oferit iubire alături de toate fetele cu care am participat la acest retreat, puterea grupului e incredibilă! Energia fiecăreia, informațiile prețioase primite au avut o contribuție extraordinară în viața mea!

Sorina

bottom of page