top of page
MOTHER your turn to be nurtured (16 × 9 cm) (16 × 9 cm)-4.png

Rosa Mystica

Ritualurile Magdalenelor

Magdalenele sunt oamenii Marii Zeițe, magii și preotesele inimii ce au chemarea de a trăi în sacralitate și a servi împlinirea noului Pământ al armoniei.

Calea Rozei este calea Învierii. Spinii vieții sunt gardieni, iar inima e înălțată în floarea parfumată a iubirii radiante.

A venit momentul ca frumusețea, grația și creația inimii să ne ghideze viața. A venit momentul ca Marea Zeiță și darurile ei să-și reocupe locul în conștiința umanității. A venit momentul să ne reamintim misterele.

 

A venit timpul ca Prea-Iubitul și Prea-Iubita să se reunească în inimile noastre. 

A venit vremea să reîntregim Familia.

Inima ta tresaltă?

9 săptămâni de înflorire
23 iunie - 18 august

Deschid un spațiu pentru cei ce își amintesc Familia Rozei și vor să se reunească cu iubirea parfumată a divinității și traiul ecstatic. Aduc un strop din ritualurile mistice pentru ca inima să-ți fie activată în această frecvență și să poți magnetiza tot mai mult din ea. Ofer un pod ca să te reconectezi la familia sacră și la învățăturile lor, la preotese și la căile lor sacre. Pentru surorile cărora li se face pielea găină când vorbesc de Maria Magdalena, Iisus și linia Hrist-Magdalenelor. Acesta e un spațiu pentru inima ta.

 -5.jpg

Cele două căni

Maria Magdalena | 23 iunie (~solstițiu)

Orice templu sacru are o poartă. Iar la această poartă ți se adresează o întrebare, ca o alegerea ființei. Majoritatea liniilor spirituale au într-o formă sau alta aceeași poartă - bunăvoința, non-violența, alegerea inimii de a trăi în iubire și respect cu sine și tot ceea ce există.

Un astfel de ritual vom face împreună, semnificând trecerea ta într-o nouă etapă, aceea a traiului sacru.

Mother Mary Pendant by Lily Moses - Etsy.jpg

Shekinah

Mama Maria | 30 iunie (lună plină)

Deschidem inima în fața adevărului pur, așa cum este, dincolo de dogmele și credințele adânc implantate în mințile noastre. Ne spălăm cu apa simplității și reîntoarcem adevărul în noi. Ne permitem o privire a inocenței, a curiozității celui ce nu știe nimic și poate să afle tot. Iar astfel ne deschidem posibilității de a resimți prezența divină în noi, Shekinah ce se trezește din interior.

WELCOME HOME 4 - Catholic picture - print.jpg

Respirația Vieții

Iisus | 7 iulie

Adu-ți toate durerile, cele știute și cele ascunse. Adu-ți poverile, adu-ți grijile. Adu-ți pietrele care-ți păzesc inima de suferință. Adu-te pe tine cu totul exact așa cum ești acum. Adu-ți copilul dinăuntru, visele, speranțele, deznădejdile. Adu-ți supărările și îndoielile, adu oboseala sufletului tău și dorința, dorința arzătoare de pace, de armonie, de alinare, de mai bine. Adu tot, va fi primit.

Vino să respirăm cu Iisus. 

158887633_4334266799925094_898539654764894600_n.jpg

Roza roșie - Ritualul primei menstruații

Lisbeta | 14 iulie (lună nouă)

Călătorim împreună în vremea în care fetele Preotese în devenire erau inițiate la prima coborâre a sângelui. Luăm adolescenta interioară de mână și pătrundem în misterul feminin, primind transmisiunea Marii Zeițe. Vom fi conduse de Ana bunica lui Iisus, Maria Magdalena și preotesele Magdalene într-un ritual mistic ce vindecă relația cu propriul pântec, deschide calea curgerii line.

S-ar putea să ți se aline durerile, s-ar putea să experimentezi menstruația relaxată, s-ar putea să regăsești iubirea față de naturalețea ta feminină. Atât și așa cum va fi pentru tine.

Leaning inn.jpg

Cununia interioară Christos-Magdalena

Maria Magdalena și Iisus | 21 iulie (~sărbătoarea MM) 

Aducem nectarul iubirii divine în inimile noastre, în relația Feminin-Masculin din noi și din fiecare relație trăită vreodată. Permitem balsamului să ne ungă rănile, renăscând îndrăgostirea eternă.

Asistăm la nunta sacră și permitem Prea-Iubitului interior să ungă cu mir inima Prea-Iubitei interioare, în devotament perpetuu. Lăsăm iubirea să ne inunde ființa, ridicându-ne pe octavele radianței.

S-ar putea să te aduci înapoi din foste relații, s-ar putea ca actuala relație să se eleveze cu frumusețe sau să sădești sămânța pentru un Nou parteneriat cum ți-l dorești. Așa cum va fi pentru tine.

Explore Magdalene Priestess Initiations & Activations.jpg

Sexualitatea sacră

Maria Magdalena | 28 iulie (deschidere Lion's gate)

Primim inițierea Magdalenei în regăsirea sacralității din sexualitate, în deschiderea Sfântului Graal din interiorul nostru. Permitem râului vieții să curgă liber prin noi, lăsăm energia să circule și să trezească trupul, uimirea, simțirea. Exersăm ridicarea energiei în inimă și dincolo de ea. Exersăm exaltarea, deschiderea și primirea. 

Flower Oracle Card - Activate.jpg

Avalon

Preoteasa din Avalon | 4 august (lună plină)

Călătorim în tărâmul numit Avalon, dincolo de timp și de spațiu, în acel loc ce încă păstrează înțelepciunea Magdalenelor, a esenienilor și a druizilor, tărâmul eteric al păcii, frumuseții și magiei de dincolo de văl. Pentru unii dintre noi, e o vibrație ce o numim Acasă. Marea Preoteasă ne va aștepta cu un dar al deschiderii simțurilor către infinit, al activării intuiției - darul feminin.

Seven Masters.jpg

Marea Adunare

Sara'h | 11 august (închidere Lion's gate)

Practicăm respirația unității pentru a ne vâsli barca spre Marea Adunare ce a fost. Asistăm în liniște, cu smerenie la întâlnirile Maeștrilor, absorbind ceea ce ne e permis, primind recunoaștere și binecuvântare. Sădim astfel semințe pentru Adunarea ce va urma.

 -19.jpg

Vântul care dansează

Preoteasa Magdalenă | 18 august (lună nouă)

Celebrăm dansul interior al inimii exaltate și dansul exterior al armoniei cu straturile Pământului și Cerului. Permitem bucuriei să ne pătrundă ființa în simfonie cu tot și toate. Inundăm celulele cu apă vie, viață eternă din sursa a-tot-hrănitoare. Facem cunoștință cu invizibilul, subtilul, misterul. Sărbătorim pragul deja trecut!  

Ce e inclus

Hands Up_edited.jpg

9 sesiuni pe Zoom

Sesiunile săptămânale vor avea loc Vineri la ora 19 RO și vor dura 2 ore. Fiecare va conține un ritual sub formă de meditație ghidată. Sesiunile vor fi înregistrate.

Image by Harli  Marten

Comunitate

Grup privat pentru a împărtăși, a pune întrebări și a ne conecta.

Investiție

Testimoniale

_DSC5672-286.jpg

A fost magie pura! Conexiune cu alt nivel al existentei mele pe Pamant! ❤

Aurora

Pentru prima dată simt că nu am nevoie de un bărbat ca să fiu întreagă. 

Siarra

Mă bucur să fac dragoste cu soțul meu.
Ioana

Simt că mi s-au topit lanțuri grele.
Raluca

Am văzut exact ce mecanism complex este omul și cât de frumos poate să curgă divinul prin noi. Am atins stări impresionante susținută în energia preotesei.

Andreea S

In viața de zi cu zi pot cu ușurință sa recunosc anumite schimbari: mi-am redus volumul zilnic de lucru, sunt mai conectata cu ciclurile naturii și observ efectele sincronizării cu acestea.

Sorina

Ne reamintim ca suntem elementul creeator al acestui univers minunat si intelegem puterea vindecarii prin pintec ​Si acum când va scriu, imi dau lacrimile  de atita iubire ce simt si de atita frumusete cit am vazut  🙏🕊️

Andreea C

O experiență de renaștere și divină manifestare. Am primit frumusețea și puterea cosmică a ființei umane Femeia 🌹 

Marianna

_DSC4806-113.jpg

Prima dată când Maria Magdalena mi-a apărut în meditație, am plâns. Sufletul meu a recunoscut-o instant, iar printre lacrimi am spus “Deja? E timpul? Chiar ai venit?”. Cuvintele astea nu însemnau nimic pentru mintea mea, dar însemnau totul pentru suflet. Ca și cum știam dintotdeauna că va veni o zi când voi simți prezența Magdalenei și de atunci înainte mi se va deschide calea Feminității sacre. Lucram deja cu mine și cu femei de câțiva ani când asta s-a întâmplat. Și totuși nu m-am simțit demnă de așa o onoare: "Cine sunt eu să spun că pot să mă conectez la Maria Magdalena?". Am condus femeile din grup în templul ei, fără să pot spune cu voce tare cine este, am spus doar Divinul Feminin. La câteva zile după, una dintre femei mi-a oferit în dar cartea Manuscriptul Magdalenei.

Altă dată, în timp ce lucram la site, tot auzeam în minte "Rosa Mystica". Fără să știu ce înseamnă, am desenat din pură inspirație un prim afiș și l-am pus acolo să fie pentru o zi în care voi știi. A doua zi am primit o meditație ghidată cu Maria Magdalena la finalul căreia spune "Ai primit trandafirul. Acum ești inițiată în calea Rosa Mystica". Alt moment cu lacrimi în ochi.

Așa au continuat să vină la mine cărți, ritualuri, informații, confirmări, mentori care să mă inițieze, să mă pregătească.  La fiecare pas pe care îl îndrăznesc, răspunsul vine înzecit.

Treptat
, m-am reconectat cu Iisus și Familia Sacră, trezind Conștiința Christică din interior. Primăvara aceasta am primit inițierea cununiei interioare Christos-Magdalena pe care o așteptam. Apoi l-am visat pe Iisus care mi-a spus că tot ce am de făcut e să aduc oameni la El. Să ne punem împreună. Atât. M-am trezit plutind.

Am ascultat, am așteptat, m-am îndoit, m-am întremat, orice fac, același mesaj se reîntoarce la mine: "Rosa Mystica". E ca o comandă divină. Și atunci: Cine sunt eu să mă împotrivesc? Te aștept cu brațele deschise și, din nou, cu lacrimi în ochi. 

Magdalenele își cheamă surorile din Familia Trandafirului. E timpul. Ești și tu una dintre noi? Nu e nevoie să știi ce înseamnă asta, nu e nevoie să faci ceva anume, e nevoie doar să fii. Tu. Exact așa cum ești cu adevărat. Pământul celebrează existența ta și are nevoie de Tine liberă, înflorită, radiantă. Lumea asta are nevoie de nectarul inimii tale. Vino să te hrănești cu vibrația parfumată care se simte atât de Acasă. Vino să te odihnești, să te reîncarci, să-ți aduci aminte.  Doar vino. Atât. Aho! 🌹

bottom of page