top of page

lun., 17 mar.

|

San Francisco

Event

Join Us

Registration is Closed
See other events
Event
Event

Data și Locația

17 mar. 2025, 17:00

San Francisco, CA, USA

Despre eveniment

This is your event description. Use this space to provide a brief summary of the event, as well as any additional information so attendees know what's in store.

Consider adding details such as what’s on the agenda, special recommended attire, and other relevant information that would be helpful for guests. For any speakers that will be presenting at your event, this is a great opportunity to describe the topics covered or include a short bio. If the event is geared towards a specific type of audience, make sure to note that here.

This is your opportunity to get people excited about attending your event, so don’t be afraid to show personality and enthusiasm! Encourage visitors to register, RSVP, or buy a ticket today to make sure their spot is saved.

Share

Amia.jpeg

Amia Rosa

Amia Rosa este ghid de feminitate și instructor de yoga și meditație. A făcut formarea de Tantra și Hatha Yoga în Asia, Thailanda. În ultimii patru ani, a ghidat sute de oameni în procese de meditație, respirație, yoga și feminitate. 
 

Menirea ei este susținerea femeilor spre împlinire. Se trage dintr-o linie de femei care, sub îndrumarea Mariei Magdalena și Pachamama, elevează conștiința feminină pe Pământ. A explorat ani de zile, simțind chemarea drumului, lucrând cu sine spre reîntregire și a ales să dea mai departe darul primit. Din serviciu pentru feminitate și viață traită în plenitudine, a fondat proiectul caleafemeii.ro

Ne reamintim ca suntem elementul creeator al acestui univers minunat si intelegem puterea vindecarii prin pintec 

Si acum cind va scriu, imi dau lacrimile  de atita iubire ce simt si de atita frumusete cit am vazut  🙏🕊️

Andreea

Multumesc Amia pentru acest portal. A fost foarte hranitor pentru suflet si mai ales o etapa importanta din calatoria de a onora femeia din mine.

Valentina

Draga mea, o sa impartasesc cateva lucruri pe care le-am invatat de la tine sau lucrand cu tine: sa fii femeie nu inseamna sa fii slab, poti sa ai putere si cunoastere. Pentru mine ai avut mereu un cuvant de incurajare, mi-ai aratat blandete.  Te iubesc si iti multumesc 😘

Aranka

A fost magie pura! Conexiune cu alt nivel al existentei mele pe Pamant! ❤

Aurora

Am văzut exact ce mecanism complex este omul și cât de frumos poate sa curgă divinul prin noi. Am atins niște stări impresionante, în energia preotesei.

Carmen

A fost prima experiență de acest fel pentru mine și mă bucur că această inițiere a fost împreună cu Amia. Am primit și am oferit iubire alături de toate fetele cu care am participat la acest retreat, puterea grupului e incredibilă! Energia fiecăreia, informațiile prețioase primite au avut o contribuție extraordinară în viața mea!

Sorina

bottom of page